Legend

Legend
Van traditie naar innovatie
 
Wat maakt iemand een legende? Inspiratie, virtuositeit en vitaliteit. In het echte leven worden deze kwaliteiten bevestigd door het uitzonderlijke.
 
Slechts een decennium na de oprichting, exact 105 jaar geleden in Hamburg, is Montblanc een van de meest prestigieuze namen geworden dankzij de cultstatus van het legendarische Meisterstück Writing Instrument.
 
Nu heeft Montblanc zijn unieke oorsprong en persoonlijkheid hervonden en geeft hier uitdrukking aan door een nieuw herenparfum.
 
Legend
 
Het parfum
 
Legend drukt tegelijkertijd kracht en zachtheid uit; helderheid en mysterie. Dit zeer mannelijke maar subtiele parfum, gecreëerd door Olivier Pescheux, behoort tot de fougère geurfamilie. Het maakt krachtig zijn aanwezigheid voelbaar zonder arrogant te worden.
 
De topnoten zijn enigzins aromatisch: Lavendel, essentieel in een fougère constructie, is duidelijk herkenbaar. Bergamot uit Calabrië en Litsea Cubeba, oftewel exotische verbena, versterken de extreme frisheid van deze levendige opening nog meer.
 
De hartnoten bewegen intens: Evernyl, een molecuul die erg doet denken aan eikenmos, zet de warme sensualiteit en diepte in. “I wanted it to be the true heart of the formula,” legt Olivier uit, “so I was very generous with it.”
 
Pomarose, een ingrediënt ontwikkeld aan de hand van de nieuwste technologie, heeft facetten die het doen lijken op zowel een roos als een appel. In combinatie met Geranium, geeft Pomarose het parfum een moderne twist.
 
Een mix van sensualiteit en harmonie complementeren het parfum. Geen een fougère kan zonder Coumarin, de onnavolgbare ‘half hooi, half biscuit’ noot dat het hoofdbestanddeel van Tonkaboon is. Gecombineerd met een vleugje Sandelhout, is de laatste indruk een van een onweerstaanbaar, maar persoonlijk avontuur.
 
De naam zegt alles: Montblanc Legend.
 
Assortiment
Eau de Toilette 30 ml
Eau de Toilette 50 ml
Eau de Toilette 100 ml
After Shave Balm 150 ml
Douchegel 150 ml
Deodorant Stick 75 gr