La Prairie introduceert Skin Caviar Essence-in-Lotion


Het fenomeen kaviaar, dat aan de basis staat van La Prairies iconische Skin Caviar collectie, is opnieuw geïnterpreteerd op een delicate en luxueuze manier.

Voor de allereerste keer hebben de wetenschappers van La Prairie een geperfectioneerd stoomdestillatieproces toegepast om kaviaarcomponenten te vangen in een pure, kristalheldere, actieve fluïde. Waar klassieke lotions water bevatten, is Skin Caviar Essence-in-Lotion gemaakt van exclusief kaviaarwater, het destillaat verkregen uit de stoomdestillatie van kaviaareitjes.

De verzorgingslotion is ook geformuleerd met La Prairies buitengewone cellular complex. Dit gepatenteerde complex is sinds vier decennia de basis van alle huidverzorgingsformules van La Prairie. Het biedt voedingsstoffen, verleent energie en bevat verouderingsbestrijdende ingrediënten die helpen veroudering te vertragen, vocht te binden en een vale huid weer te revitaliseren. Skin Caviar Essence-in-Lotion is de ultieme verwennerij om de huid te verstevigen en te liften zodat ze soepeler en zachter aanvoelt.

Ontwikkeld als eerste stap van het huidverzorgingsritueel vóór het aanbrengen van een serum is hetde eerste vereiste van een dagelijks ritueel voor een verbeterde werking van de gebruikte producten.

4.-News-PR-visual-3.jpg#asset:524


ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl