Nieuw in Nederland: Abercrombie & Fitch


One moment. One spark.

 High quality, on trend, perfect fit

Abercrombie & Fitch begon als een kleine speciaalzaak in New York City en bood de hoogste kwaliteit outdoorkleding en materialen om te vissen en te jagen. Vandaag de dag is de kwaliteit van de kleding nog op hetzelfde hoge niveau, maar is sindsdien uitgegroeid tot een merk voor casual, trendy kleding met de perfecte pasvorm. De East Coast wortels en hun Ivy League erfgoed bieden inspiratie voor de jeugdige All-American campus levensstijl.

 First Instinct

Abercrombie & Fitch presenteert met trots het nieuwe mannenparfum 'First Instinct', exclusief ontwikkeld in samenwerking met Inter Parfums. Geïnspireerd door dat allereerste moment van aantrekkingskracht, wanneer de werelden van twee mensen met elkaar in aanraking komen en de vonk overspringt. 'First Instinct' is de interpretatie van die eerste, spannende blik en het gevoel van die klik. Dat moment kan niet in woorden omschreven worden en je kunt het ook niet in scene zetten.

De man die 'First Instinct' draagt is van nature sexy, zelfverzekerd en niet bang om zijn diepste gevoelens te tonen. Een robuuste man die risico's durft te nemen. Hij is er zeker van dat je onder de indruk zult zijn van zijn energie en moeiteloze charme. 'First Instinct' neemt zijn drager en partner mee terug naar die plek waar ze voor het eerst die chemie tussen hen voelde en waar hun aantrekkingskracht zichtbaar werd.

Met een basis van amber en musk, Szechuan peper in het hart en gin & tonic met meloen in de top om deze geurige creatie af te maken, is 'First Instinct' een modern parfum voor mannen.

Aandacht voor detail zit diep geworteld in het erfgoed van Abercrombie & Fitch. Dit is ook terug te vinden in de verpakking. De gestroomlijnde flacon laat een uniek ontwerpelement zien, een  golfpatroon op de voor- en achterzijde, terwijl het transparante glas de leisteenkleurige tint van het parfum doorlaat. De zilverkleurige accenten op de getextureerde metalen dop en het label aan de zijkant van de flacon zorgen voor een krachtig stijlstatement.

Geurfamilie: fougère, aromatisch, amber

Gecreëerd voor de man die afgaat op zijn eerste instinct, roept deze moderne, sensuele en oriëntaalse fougère een extreem gelaagde, mannelijke constructie op. Sexy, aantrekkelijk en onweerstaanbaar.

Top: Verfrissende gin & tonic in combinatie met Kiwano meloen zorgen direct voor een opening die het moment, de opwinding, de adrenaline van optimisme versterken.

 Hart: Szechuan peper ontsteekt de vonk die de magnetische aantrekkingskracht aanwakkert, terwijl vioolblaadjes voor meer diepte zorgen. Een interessante twist van citrus vangt de warme, getextureerde mannelijkheid.

 Basis: Musk zo zacht als suède vermengt met rauwe amber, bouwen spanning en een pure aantrekkingskracht op die niet te stoppen is.

 abercombie-fitch-100-50-30-ml-bottle-box

 


ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl