Maak een statement met Missoni Parfum pour Homme


MISSONI PARFUM POUR HOMME

HET NIEUWE MISSONI PARFUM VOOR MANNEN

 Aan de ene kant een parfum, maar aan de andere kant een werelds avontuur vol levendige landschappen. Het gloednieuwe Missoni Parfum pour Homme markeert Missoni's triomfantelijke terugkeer met een mannelijke geur die simpelweg prestige uitstraalt.

Missoni Parfum pour Homme is een fris, levendig en stralend parfum dat graag een statement maakt. Het is ontworpen voor de verleidelijke man met een elegantie die past bij zijn karakter, maar nooit conventioneel is.

816B3193.jpg#asset:2282


DE FLACON EN HET ONTWERP

Het nieuwe parfum Missoni Parfum pour Homme wordt omgeven door een donker getinte flacon met een stijlvolle metalen dop met magnetische sluiting. Door gebruik te maken van vooruitstrevende technieken is de dop op kunstzinnige wijze gegraveerd met het onmiskenbare zigzagmotief - hét kenmerk van het modehuis dat over de jaren consistent herhaald wordt.

De verpakking van Missoni Parfum pour Homme wordt gekenmerkt door de strakke lijnen van het ontwerp en is vervaardigd uit hoogwaardige materialen in donkere kleuren net zoals de flacon binnenin. Het zigzagpatroon siert de verpakking net zoals deze is verwerkt in de creaties van Missoni fashion.

De vorm van de flacon en het ontwerp van de verpakking weerspiegelen de fundamentele waarden van het merk Missoni: vakmanschap, kwaliteit en authenticiteit gecombineerd met innovatie, inspiratie en creativiteit.

Het resultaat is Missoni Parfum pour Homme, een moderne kijk op de traditie van luxe parfumerie. Deze eigentijdse, gedurfde en uitdagende geur komt tot leven door de sensaties en ervaringen van een man.

MissoniParfumPourHomme_100ml_pack.jpg#asset:2281

HET PARFUM

De innemende frisheid van Missoni Parfum pour Homme is geïnspireerd door het Mediterrane landschap dat opgewarmd is door de zon. Een houtachtige geur, zowel fris als stralend en vol contrasten. Een kostbaar parfum dat de kleuren van de Mediterrane Zee weerspiegelt.

Blaadjes en vruchtvlees van groene citroen en gember in combinatie met roze pompelmoes mixen de tijdloze, aromatische noten van lavendel aspic, fruitige pomarose en een vleugje jasmijnblaadjes.

De basis bevat verwarmende noten van sandelhout, net zo kostbaar en comfortabel als een Missoni vest, met de passievolle, sensuele en mannelijke toevoeging van eikenhout, berk, patchouli en levendige musk.

Geurpyramide.png#asset:2280


ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl