Een rimpelloze toekomst in slechts 14 dagen & 14 nachten


DRIE SOORTEN RIMPELTJES, ÉÉN RIMPELLOZE TOEKOMST

Ontdek La Prairies nieuwste innovatie voor een rimpelloze toekomst. Een totale interventie om alle soorten rimpeltjes aan te pakken in slechts veertien dagen en nachten. La Prairie introduceert Line Interception Power Duo: een 24-uurs schoonheidservaring als alternatief voor professionele ingrepen.

De wetenschappers van La Prairie hebben drie soorten rimpeltjes geïdentificeerd die bestreden moeten worden voor een tijdloze toekomst; Van expressielijntjes tot rimpeltjes veroorzaakt door UV-stralen en aan zwaartekrachtgerelateerde huidplooitjes.

OVERDAG

Expressielijntjes worden gevormd terwijl het leven wordt geleefd; kraaienpootjes, zorg- en fronslijntjes en lachrimpeltjes worden gevormd wanneer emoties geuit worden. Dag na dag ervaart de huid deze meervoudige stimuli die herhaaldelijk seintjes doorgeven aan de spieren in het gezicht om samen te trekken. Waar gewone injectables spiertjes in bedwang houden door het signaleringsproces op een specifiek punt stil te leggen, werkt La Prairies Line Interception Power Duo op drie verschillende niveaus. Drie gespecialiseerde peptiden werken op verschillende punten om het signaleringsproces te verminderen waardoor de vorming van lijntjes wordt tegengegaan.

Blootstelling aan schadelijke UVA-, UVB- en infraroodstralen kunnen fijne lijntjes veroorzaken die na verloop van tijd resulteren in vervroegde veroudering. De dagcrème binnen het Line Interception Power Duo bevat een SPF30, UVA- en IRA-bescherming die samenwerken om deze fijne lijntjes te helpen voorkomen. Niet eerder werkte een dagcrème zo vroeg op het ontstaan van rimpeltjes.

TIJDENS DE NACHT

Veroudering, verslapping en zwaartekracht als gevolg van achteruitgang van de huidconditie kunnen huidplooitjes veroorzaken. De Line Interception Power Duo formule voor de nacht helpt de huid te regenereren voor een jonger uitziende uitstraling. Niet eerder herstelde een nachtcrème de huid zo intensief.

Line Interception Duo bevat ook het exclusieve Cellular Complex van La Prairie dat zich richt op essentiële cellen en componenten van de extracellulaire matrix voor een verjongde uitstraling. Als pionier op het gebied van cellulaire wetenschap, vormt dit complex sinds de oprichting de basis van iedere La Prairie formule.

EEN DESIGNDUO

Een duo van baanbrekende formules die harmonieus samenwerken voor een perfecte oplossing. Dag en nacht. Twee verschillende texturen, twee verschillende ervaringen, voor een aangename applicatie dag na dag, nacht na nacht.

Twee aparte componenten vormen de basis van dit ene gestroomlijnde object. Een duopomp in een flacon met een glanzend zilverkleurige zijde voor de dagcrème en een matzwarte zijde voor de nachtcrème. Ontworpen met archetypisch Zwitsers minimalisme, is Line Interception Power Duo gecreëerd voor een precieze applicatie. Het antilek sluitmechanisme garandeert dat het product zorgeloos meegenomen kan worden op reis en zorgt voor een geoptimaliseerd afgiftesysteem.

14 DAGEN. 14 NACHTEN

Line Interception Power Duo is de natuurlijke partner voor La Prairies Anti-Aging Rapid Response Booster. Samen vormen ze het perfecte duo om effectief rimpeltjes te bestrijden. Anti-Aging Rapid Response Booster bereidt de huid voor op vernieuwing van de extracellulaire matrix door de kwaliteit van de huid te verbeteren. Line Interception Power Duo voltooit het herstel gedurende de nacht en beschermt overdag tegen factoren die rimpeltjes veroorzaken. Als de twee producten gecombineerd worden, wordt de werking versterkt, dag na dag, nacht na nacht. Voor een probleem zo oud als de tijd zelf, biedt La Prairie een futuristische oplossing.

LIPD_DNI_C_MOOD-RGB_07_Adb98_2.jpg#asset:1477

LIPD_DNI_C_MOOD-RGB_10_Adb98.jpg#asset:1469


ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl