Herwin volume. Verfijn contouren. Herstel harmonie.


LA PRAIRIE SKIN CAVIAR ABSOLUTE FILLER 

La Prairie introduceert Skin Caviar Absolute Filler. Een dag- en nachtcrème die ontwikkeld is om het verlies van het volume dat de huid haar jeugdige uitstraling geeft terug te geven. 

La Prairie's nieuwste kaviaartechnologie, die voor het eerst gebruikt wordt in Skin Caviar Absolute Filler, beschikt over een geavanceerd technologisch proces dat de krachtigste voedingsstoffen uit kaviaar kan vangen. Het resultaat van dit innovatieve raffinageproces is Caviar Absolute - een nieuwe vorm van kaviaar, een nieuw kaviaarfenomeen.

In combinatie met het exclusieve Cellular Complex van La Prairie, dat gebruik maakt van vooraanstaand biotechnologisch onderzoek om nieuw leven en energie te geven aan die cellen waar schoonheid ontstaat, hervindt Skin Caviar Absolute Filler de harmonie van een jonger uitziende huid van het gezicht, de hals en het decolleté.

De weelderige, hydraterende crème heeft een unieke, bouncy textuur die snel opgenomen wordt door de huid. Binnenin de kunstzinnig vormgegeven dispenser zit een innovatieve, luchtdichte dispenser verwerkt die de perfecte dosis crème geeft met een enkele druk op de knop.

SCAF-Facebook-image-2017.jpg#asset:1972


ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl