Nuxe wint prestigieuze Beauty Astir!


Op 9 maart werden voor de 32e keer de Beauty Astirs uitgereikt, dé prestigieuze persprijs voor de beste cosmetica introducties van het afgelopen jaar.

De Beauty Astir Awards is een initiatief van Beautypers.nl, de Nederlandse vereniging van beautyjournalisten. Journalisten van glossy vrouwen- en mannentijdschriften, alsook freelancers en bloggers, kiezen hun favoriete producten van het afgelopen jaar in verschillende categorieën. The Astirs worden de ‘Oscars’ van de beautyindustrie genoemd en worden zeer gewaardeerd door professionals binnen de branche.

Met trots kunnen we melden dat Nuxe Huile Prodigieuse de Beauty Astir in de categorie 'Lichaamsverzorging Exclusief' gewonnen heeft!

Reacties van de jury:

“De meest heerlijke geur die je je kunt voorstellen. Wat een fijn product! De olie trekt vliegensvlug in, is heel voedend en totaal niet vettig.”

“Supersexy, multi-inzetbare en een op en top Franse beauty oil, één die bovendien de trend zette en de hoos aan huidige droge oliën op zijn geweten heeft. Wat mij betreft nog steeds nummer één. Wat fijn dat we hem nu ook in Nederland kunnen krijgen!”

“De olietrend zet door! Dus dan is deze drie-in-één olie perfect voor zowel gezicht, lichaam als haar. En hij ruikt ook nog eens verslavend lekker.”

Winnaars Beauty Astirs 2017 categorie Exclusief


ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl