OH IT'S GOLD!


OH,  IT’S GOLD!

Sprankelende elegantie en innemende sensualiteit. Moschino Gold fresh couture is de derde verrassende editie van de iconische 'schoonmaakflacon'. Het ultieme contrast tussen luxe en alledaags. een luxueus object met een uniek, ongeëvenaard modern ontwerp. De bekendste verpakking voor schoonmaakproducten heeft een niet te missen make-over gekregen met een ironische twist en is klaar om het nieuwe, levendige haute couture parfum voor vrouwen te onthullen.

Gold-Fresh-Couture_100ml_pack.jpg#asset:2269

Het ontwerp

Een ingenieuze, ironische en verrassende flacon die van de planken spat in de beste, geselecteerde parfumerieën ter wereld en een onuitwisbare indruk achterlaat. De ambitie van het luxe product: onmisbaar en toegankelijk worden voor iedereen. het is nu verkrijgbaar in een oogverblindende goudkleurige editie en bevat het nieuwe, buitengewone Moschino parfum. De verpakking straalt dezelfde elegantie uit als de flacon met zijn absoluut sublieme glanzend gouden kleur. De contrasterende band geeft het de verfijning en aandacht voor detail zoals je van een tailor-made product kunt verwachten.

Het parfum

het parfum is een ware ode aan vrouwelijkheid, is innemend en zorgt voor een heerlijke sensatie.

De ludieke en ironische geurnoten spelen met elkaar in de levendige top waar mandarijn (oRPUR®) het halfbevroren ijsmengsel van peer en rabarber (granita) plaagt dat op zijn beurt omhelsd wordt door een voortreffelijke en sappige meloensoort die naar perzik en mango ruikt (vine peach). een bloemige werveling onthult de betoverende jasmijngeur die een lieflijk wit kanten randje borduurt langs een geurnoot die doet denken aan het lelietje-van-dalen (mahonial).

De geur van 'golden chain' orchidee (dendrochilum filiforme), verkregen via SCENTTREK®, versterkt de stralende vrouwelijkheid van het parfum.

De elegante, omhelzende en sensuele basis met sandelhout, musk en vanille is betoverd door akigala-hout, mysterieus en tegelijkertijd zeer verfijnd.

Geurpyramide-Nederlands.png#asset:2274


ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl