Signorina in fiore - ontluikende liefde volgens Salvatore Ferragamo


Concept

Signorina in fiore brengt een ode aan jonge vrouwen, vol vreugde en romantiek. Wanneer de stralende lente begint, verwelkomt iedere Signorina haar romantische kant, als een elegante bloem die zijn blaadjes opent voor de eerste zonnestralen.

Omdat, wanneer ze verliefd zijn, iedere vrouw opbloeit als een bloem.

Parfum

De geur opent met verrassende en kleurrijke geurnoten, waarbij levendige Nashi peer sorbet elegant gecombineerd wordt met sappige granaatappel. Het hart is een crescendo van betoverende bloemen. Kersenbloesem en transparante jasmijnblaadjes verlichten op charmante wijze de geur. Een diepgaande lichtheid omarmt de zintuigen met een teder spoor van zachte witte musk en romig sandelhout.

Geurfamilie: Bloemig, fruitig
Parfumeur: Émilie Coppermann (Symrise)

Ontwerp

Met deze prachtige flacon, geïnspireerd door de kleurrijke blaadjes van een ontluikende bloem, brengt Signorina in fiore een ode aan de vrouwelijkheid van een jonge vrouw. De levendige roze flacon is versierd met een roségouden dop en de iconische ‘Vara bow’ doet denken aan een bloeiende bloem.

De onmiskenbare Signorina verpakking is een romantische en kleurrijke mix van verschillende tinten roze waarmee de iconische identiteit van Signorina wordt versterkt. Een perfecte en charmante combinatie van levendigheid en stijl.


Moodshot-Signorina-in-fiore.jpg#asset:1487

Signorina-in-Fiore-Packshot.jpg#asset:1486


ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl