Tijd voor reflectie met Trussardi Riflesso


TIJD VOOR REFLECTIE

Trussardi introduceert het nieuwe herenparfum 'Riflesso', wat in het Italiaans reflectie betekent. Het is de geurige vertaling van de innerlijke zoektocht naar de mogelijkheden die tradities bieden om het heden te begrijpen. Trussardi Riflesso staat symbool voor alle middelen die het erfgoed van het merk te bieden heeft om de wereld van nu te ontdekken.

Het parfum is gecreëerd voor de man die vol positieve energie zit en het leven met een optimistische houding benadert. Iemand die sport als lifestyle ziet en het niet als een wedstrijd ervaart. Een man die zelf bepaalt hoe hij zijn leven inricht en beschikt over een natuurlijke elegantie. In combinatie met zijn Italiaanse afkomst, waarin familie, traditie, kwaliteit en authenticiteit belangrijke waarden zijn, vormen ze de basis voor Trussardi Riflesso.

Trussardi-Riflesso-Visual-Adv-Horizontal_rotated.png#asset:1952

HET PARFUM

De houtachtige, oriëntaalse geurfamilie waar Trussardi Riflesso toebehoort, omschrijft een mannelijke wereld waarin de actieve elementen van sport met de geraffineerde elementen van natuurlijke elegantie gecombineerd worden.

Het parfum, ontwikkelt door Véronique Nyberg, creëert een nieuwe filosofie die sport transformeert van een wedstrijd naar een levensstijl. Er komt een citrusachtige Italiaanse cocktail tot leven met levendige, snelle en energieke noten in een concentratie van pure frisheid.

Trussardi Riflesso is een opsomming van traditie, afkomst en herinneringen. Geurige elementen vormen een warme, comfortabele en geruststellende essentie die de charismatische en mannelijke sensualiteit van de Italiaanse cultuur weergeven.


TOPNOTEN

  • Bergamot
  • Roze grapefruit
  • Groene appel

HARTNOTEN

  • Geranium
  • Vioolblaadjes
  • Lavendelbloemen

BASISNOTEN

  • Italiaans leer
  • Vetiver essentie
  • Tonkabonen
8011530805500-TRU-Riflesso_EDT-100.jpg#asset:2037

DE FLACON

Architect en ontwerper Carlo Colombo ontwierp, in samenwerking met creatief directeur Gaia Trussardi, de transparante, gestroomlijnde flacon met een iconisch silhouet. Colombo creëerde een flacon en een dop die perfect de traditie en de innovatie waarmee dit parfum gemaakt is weerspiegelen. De geribbelde oppervlakte van de glazen flacon doet denken aan de grille van een auto: een krachtig, mannelijk element dat wordt verzacht door de tastbare uitstraling van de luxueuze dop die doet denken aan een stuurwiel. Het resultaat is een iconisch object met een vintage, maar tevens moderne uitstraling: een flacon die herinneringen weer tot leven wekt, de betekenis ervan opnieuw interpreteert en snelt naar een beeld van nieuw classicisme.ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl