Abercrombie & Fitch First Instinct Blue


In navolging van de introductie van First Instinct in 2016, presenteert Abercrombie & Fitch nu met trots 'First Instinct Blue', een nieuwe geur voor mannen.

'First Instinct Blue' is geïnspireerd door dat opwindende moment wanneer het verlangen van de man naar avontuur het overneemt en hij er klaar voor is om zijn dromen waar te maken. Het is de geurige vertaling van het gevoel dat alles mogelijk is.

De Abercrombie & Fitch man heeft lef, is zelfverzekerd en is altijd stijlvol. Met zijn vrije en onbevreesde levensstijl weet hij hoe hij moet leven door op zijn First Instinct te vertrouwen.

Een nieuwe interpretatie van het originele ontwerp van First Instinct door Fabrice Legros (Studio Pi). De flacon is "gebaseerd op een rechthoekige vorm [...] en geïnspireerd door dat magische moment wanneer je kriebels in je buik voelt." Het donkerblauwe glas voegt een fascinerend element toe aan de geribbelde structuur van de flacon, terwijl het logo aan de zijkant je meeneemt naar de A&F winkels over de hele wereld.

Geurfamilie: frisse fougère

'First Instinct Blue'; gedurfd en verrassend, samengesteld voor de man die leeft volgens zijn eerste instinct.

Top: de opwindende frisheid van bevroren appel die versterkt wordt door sappige bergamot en van smaak wordt voorzien door aromatische kardemom. Een energieke opening die zorgt voor een spannende eerste indruk.

Hart: knisperend lavendel verwarmd door de zon creëert een warme tegenstrijdigheid, bekrachtigd door een geruststellende combinatie van rozemarijn en peper. De originele frisheid wordt benadrukt door deze onverwachte en kruidige ontwikkeling.

Basis: verleidelijk amber, ondersteund door memorabele tonkabonen en rijk sandelhout, laat een warmer spoor van intensere en meer spirituele tonen achter. Een man die vertrouwt op zijn First Instinct zal er altijd op terugvallen.

"Ik wilde een geur ontwikkelen waarin de kernwaarden van het merk zouden samensmelten met de kleur blauw", aldus meester-parfumeur Yves Cassar (IFF). "Associaties met de opwindende frisheid, versterkt door kruiden en in balans gebracht door de donker gekleurde, wezenlijke kracht van verleidelijk amber." "Het is een zeer onderscheidende Eau de Toilette vanwege de manier waarop zijn frisheid werkt - intensiever en op een echt verleidelijke manier. De geur is fris, maar nooit koud of afstandelijk."

FI-Blue-for-Men_BottleBox.jpg#asset:2434


'First Instinct Blue' van Abercrombie & Fitch is exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas.


ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl