Scotch & Soda lanceert nieuwe parfums


Het Amsterdamse modelabel Scotch & Soda lanceert twee nieuwe parfums die voortbouwen op de liefde voor authentieke cultuur, gecombineerd met de wens te jagen op het onverwachte. Dit recept voor alchemie resulteert in geuren die zowel klassiek als nieuw aanvoelen.

Visual.jpg#asset:2623

"De nieuwe parfums van Scotch & Soda voor dames en heren typeren onze essentie. Een liefde voor het creëren van iets nieuws met klassieke elementen. Een verhaal dat is ontstaan vanuit ons erfgoed en vanuit onze Amsterdamse nieuwsgierigheid naar de wereld om ons heen,” zeg Marlou van Engelen, Creative Director.

De parfums van Scotch & Soda zijn omhuld door stevige glazen flacons met strakke, eigentijdse lijnen. De afwerking van de flacon is speciaal ontwikkeld voor het merk, dit geeft een elegante en handgemaakte indruk. De damesgeur heeft een lichtroze kleur, de herengeur een cognac-gouden tint.

SS-2.png#asset:2969

4260584030206_ScotchSoda_men_EdT90ml_PS.jpg#asset:2636

De twee iconische geuren zijn het resultaat van een samenwerking met Robertet Fragrance House. De zeer geliefde geurontwerpers werkten samen met de Creative Director van Scotch & Soda, Marlou van Engelen, om de mix van geurnoten samen te stellen.

De damesgeur bestaat uit topnoten van bergamot en citroen, hartnoten van lotus en roos en basistonen van guaiac en sandelhout.

De herengeur bestaat uit topnoten van bergamot, kardemom en dragon gecombineerd met een warm hart van geranium, kasjmier hout, nootmuskaat en vetiver. Tonkabonen, musk en vanille in de basis voegen comfort en zachtheid toe.


ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl