Etat Libre d'Orange

“Find the scent who calls your name?” “What do you want to be today”? Etat Libre d’Orange is een ambitieus en gedurfd parfumhuis uit het hartje van Parijs. Het parfumhuis staat voor passie, uitbundig en bevrijdend. Vrij om te creëren, vrij om lief te hebben en om bemind te worden.

Blijf op de hoogtewww.etatlibredorange.com
Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7

Etat Libre d’Orange maakt graag een standpunt. Een eigenzinnig parfumhuis dat ironie gebruikt om de namen van de geuren te benadrukken. Die vooroordelen opschudt en onduidelijkheden wekt. Een parfumhuis dat met ideeën speelt en het plezier in het vinden van de betekenis in geuren door subliem en delicaat samengestelde geurnoten te combineren, herontdekt. Deze geurnoten zijn uit de eerste klas samengesteld en die samensmelten met de huid, zodat deze alleen behoren tot de persoon die ze draagt.

Geuren die zijn gemaakt zonder beperkingen of compromissen. Geuren die zijn ontworpen om te verstoren, om aan te raken, om te verleiden en om sensatie te creëren. Geuren die zijn gemaakt om de grenzen van parfum uit te breiden, om te overwinnen, om de regels te breken en te rebelleren.

In de spotlight


ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl