Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5

Orlane: L’excellence de la beauté française

In 1947 introduceerde Orlane als eerste Franse cosmeticamerk anti-aging verzorging met een wetenschappelijke benadering. Na 21 jaar onderzoek lanceerde Orlane het unieke B21 Bio-Energetisch Anti-Aging Complex. Daarmee baseren de Orlane-laboratoria zich op de ongelofelijke kracht van energie om de huid ‘opnieuw op te voeden’.

Het B21-complex geeft de energie in de huid een krachtige impuls en verzacht, verstevigt, regenereert en hydrateert. De functies van de huid worden weer zoals zij oorspronkelijk waren, vol energie. Daardoor hervindt de huid zowel haar balans als haar jeugdigheid.

De anti-aging behandelingen van Orlane bestaan uit een combinatie van technieken voor een langdurige en diepgaande 'reset' van alle vitale functies van de huid. Door het stimuleren van deze functies hervindt de huid haar energie, waardoor deze er jeugdig, stralend en gerevitaliseerd uitziet.

Innovatie en effectiviteit smelten samen met luxe en wellness.

ORLANE Site Officiel - L’excellence de la beauté française – Orlane Paris
Orlane USA


Pure luxe in het schoonheidsinstituut
Het salonprogramma van Orlane bestaat uit verschillende schoonheidsbehandelingen, afgestemd op de specifieke behoeften van de huid. Afhankelijk van de huidbehoefte hebben de massagegrepen een drainerend, verstevigend of liftend effect. De weldadige massages dompelen je onder in een bad van ontspanning en zijn tegelijkertijd ultra- effectief. De huid hervindt zowel haar balans als haar jeugdigheid. Innovatie en doeltreffendheid smelten samen met luxe en doeltreffendheid.

‘Your skin is amazing and Orlane restores all of its powers.’


Orlane Signatuur-behandeling
Het unieke ‘oshibori wellness-ballet’-  een heerlijk ontspannende massage met warme compresdoeken - onderstreept de uitzonderlijke salonexpertise van Orlane Paris. Een massage met speciale Orlane-penselen completeert de behandeling.


Orlane.nl: L’excellence de la beauté française – in het schoonheidsinstituut
Op zoek naar een luxe cosmeticamerk voor je schoonheidssalon?
En ook naar een betrouwbare distributeur die veel meer is dan alleen een groothandel?
Neem dan nu contact op met ELHA Cosmetics

Vind Orlane bij u in de buurt

Assortiment


ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl