Reik naar de sterren met Replay Supernova


Replay lanceert het nieuwe parfum Supernova, de eerste opvolger van de Stone-collectie

De geuren zijn ontwikkeld voor mannen en vrouwen van 18-30 jaar die zichzelf onderscheiden door hun charisma en persoonlijkheid. Aandacht voor detail karakteriseert hun dagelijks leven dat ze met nieuwsgierigheid en passie tegemoet gaan. Denim past perfect bij ze: het is zowel een praktische stijlkeuze als een bewuste levenshouding.

Supernova for Him interpreteert een nieuw fougère-akkoord, uniek en rijk aan contrasten. De glanzend zwarte uitstraling van de flacon zorgt zowel voor persoonlijkheid als karakter.

Slechts een paar druppels Supernova for Her zijn voldoende om een innemende sensualiteit te verspreiden.  De flacon is voorzien van een semitransparante witte finish die op subtiele wijze het parfum laat doorschijnen en een gevoel van puurheid en elegantie creëert.

De metalen elementen die kenmerkend zijn voor de eerste lancering van de collectie, zijn nu uitgevoerd in een matte finish; een bedeltje met de letter 'R' en een klein label dat gezet is in het glas van de flacon met daarop de naam van de collectie: Replay Stone. Op de verpakking zijn driedimensionale effecten aangebracht in de vorm van driehoekige facetten. Ze zorgen voor een innovatief aspect en weerspiegelen de geometrische elementen van de flacon.

Duo.jpg#asset:1382


ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl