ELIE SAAB LE PARFUM LUMIERE


Le Parfum Lumière

Licht is een van de belangrijkste aspecten in alle ontwerpen van de Libanese couturier Elie Saab. Al zijn werk is verweven met licht en de weerkaatsing ervan. Van zijn keuze van stoffen tot de glans van borduurwerk, van ontwerpen die het vrouwelijke silhouet accentueren, tot de edelstenen die zijn aangebracht op haute couture-jurken. Wat is dan een betere finishing touch dan een sensueel parfum, Le Parfum Lumière!

Elie Saab

Elie Saab couture is al sinds 1982 de essentie van ultieme vrouwelijkheid. Van bruidsjurken tot de meest luxueuze haute couture.  Alle creaties zijn het resultaat van vakmanschap. Kostbare materialen en de hoge mate van perfectie zorgen voor een gevoel van ultieme luxe en zijn bedoeld om vrouwen hun vrouwelijkheid te laten vieren, zodat ze zich op ieder moment van de dag uniek en speciaal voelen. Zoals Elie Saab zelf zegt:

“All women are princesses, and all princesses are women!’’

Het ontwerp van Le Parfum Lumière
Licht is een van de belangrijkste aspecten in alle ontwerpen van de Libanese couturier Elie Saab. Al zijn werk is verweven met licht en de weerkaatsing ervan. Van zijn keuze van stoffen tot de glans van borduurwerk, van ontwerpen die het vrouwelijke silhouet accentueren, tot de edelstenen die zijn aangebracht op haute couture-jurken. Wat is dan een betere finishing touch dan een sensueel parfum dat de ELIE SAAB-vrouw nog stralender maakt en de prachtige ontwerpen van de couturier accentueert?

Sexy, elegant en super vrouwelijk!

Zoals alle parfums uit de Elie Saab collectie draagt ook Le Parfum Lumière de unieke handtekening van Elie Saab, patchoeli en oranjebloesem, de geuren uit zijn jeugd in Libanon.
Een warm, sensueel en bloemige geur, om je op ieder moment van de dag uniek en speciaal te voelen.

Top
Mandarijn

Hart
Jasmijn
Oranjebloesem

Basis
Cederhout
Patchoeli

Klassiek, chique en elegant
De flacon van Le Parfum Lumière heeft zijn eigen ontwerp, geïnspireerd op het origineel. Het facet geslepen glas heeft de vorm van een edelsteen, die het licht perfect weet te weerkaatsen. Een prachtige combinatie van de luxe weelde uit het Midden-Oosten met strakke Westerse lijnen.ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl