GUESS BELLA VITA


GUESS staat sinds 1981 bekend om haar jeanscollectie en sexy campagnes met iconen als Brigitte Bardot, Naomi Campbell,  Claudia Schiffer én het huidige boegbeeld Jennifer Lopez. Door de toevoeging van tassen, zonnebrillen, horloges en schoenen is het merk uitgegroeid tot een global lifestyle brand. Om de GUESS-stijl compleet te maken, lanceert het merk in februari 2021 de damesgeur GUESS Bella Vita.

GUESS WHO

“Dit parfum is voor de vrouw die het leven in eigen hand neemt en haar unieke verhaal creëert,” aldus parfumeurs Christine Hassan en Valerie Garnuch-Mentzel. “GUESS Bella Vita is een ode aan alle vrouwen die van zichzelf houden en vertrouwen op de kracht van hun vrouwelijkheid.” De geur sluit naadloos aan bij de levensstijl van GUESS en de “joie de vivre” van de GUESS vrouw.  

HET PARFUM

Bella Vita viert de allure in de persoonlijkheid van de GUESS vrouw. Deze fruitige, bloemige geur opent met speelse en levendige noten van Italiaanse citroenschil en zwarte kersen. De sensuele kant van de GUESS vrouw komt naar voren in het fluwelen hart van witte bloemen als jasmijn, tuberoos en vanille orchidee. Een warme mix van amber, tonkaboon en muskus creëert en zoete en onvergetelijke geurtatoeage.

SHOP NU

ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl