Jimmy Choo Man Aqua


Na het succes van Jimmy Choo Man en Jimmy Choo Man Blue, komt het merk in 2022 met de nieuwe herengeur Jimmy Choo Man Aqua. Deze houtachtige zeebries met ultra-mannelijke elegantie, vormt een gedurfd nieuw hoofdstuk in het verhaal van Jimmy Choo Man. Jimmy Choo Aqua is zo fris als zeeschuim en verkwikkend als een ochtend surfen in de branding.

DE CAMPAGNE

Het Braziliaanse model Marlon Teixeira schittert als een professioneel-waardig surfer in de campagne van Aqua. Mannelijk, maar ook volledig op zijn gemak met een moeiteloze elegantie. Texeira belichaamt met zijn lachende zongebruinde voorkomen de Jimmy Choo Man anno 2022. 


DE GEUR

Jimmy Choo Man Aqua is een houtachtige eau de toilette die doet denken aan de geur van de zee. Brutaal en toch ingetogen, maar vooral ultra mannelijk.

Aqua opent met de kruidige en zoete tonen van kardemom en verkwikkende grapefruit. Het frisse hart wordt gevormd door geranium en salie in combinatie met een marine akkoord. De geur droogt op in een elegant spoor van patchoeli en amber met een hint van gezouten mos.   


ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl