Montblanc Legend Red


De beroemde Montblanc Legend geur kleurt in maart 2022 rood voor het 10-jarige bestaan van Legend. Een nieuwe legende in de maak, gedurfder en meer vastberaden dan ooit.


DE TERUGKEER VAN EEN LEGENDE, IN ROOD

Er is geen kleur intenser dan rood. Opvallend en gedurfd en een geliefde kleur in de garderobe van een man die zelfvertrouwen, elegantie en kracht uitstraalt. De kleur is onderdeel van Montblanc’s erfgoed en komt terug in het legendarisch ontwerp van de “Rouge et Noir” vulpen gecreëerd in 1906. Het is een eindeloze bron van inspiratie en een signatuurkleur in verschillende Montblanc collecties. 

          

                                             
DE GEUR

Rood symboliseert vele emoties en inspireerde parfumeurs Anne Flipo en Nicolas Beaulieu bij de creatie van Legend Red. De rode sensatie opent met de sappige frisheid van bloedsinaasappel en pittige grapefruit gemixt met het kruidige contrast van kardemom. Salie, cederhout en jeneverbes omhullen de frisse citrus met aromatische facetten, terwijl de magnetische combinatie van mahoniehout en een vleugje tonkaboon een crèmige sensualiteit toevoegt aan Montblanc Legend Red. Een charismatische houtachtige geur, fris en toch intens, stoutmoedig en toch gevoelig, die het hart een slag doet overslaan.

DE CAMPAGNE VAN MONTBLANC LEGEND EDP

Model Simon Clark is al een decennium lang het gezicht van de Legend geuren en weerspiegelt de tijdloze kwaliteit van Montblanc. Mannelijk, sereen en elegant. Simon siert dit nieuwe hoofdstuk van Montblanc Legend met authenticiteit en zelfverzekerdheid. 


ELHA Cosmetics b.v.
NEDERLAND

Leimuiderdijk 298
2154 MS Burgerveen
+31 (0)172-507442
info@elha-cosmetics.nl
ELHA Cosmetics
BELGIË

MC-Square Offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen, Belgium
+32 (0)15 79 67 25
info@elha-cosmetics.nl